31.10.2016 - 12:35
VALÈNCIA, 31 (EUROPA PRESS)
La ciutat de València es convertirà en “capital del gust” del 3 al 13 d’octubre amb la III edició de Turia Gastro Urbana, una cita en la qual participen 29 restaurants que han elaborat per a l’ocasió menús d’autor “desitjables i molt variats” que seran maridats amb la cervesa valenciana Turia.
Amb estos menús, el preu dels quals oscil·la entre els 20 i els 25 euros, es podrà gaudir de “tot un viatge gastronòmic” amb propostes tan internacionals i diferents com: mozzarella fumada, anxova del cantàbric amb torró d’ametlles i bescuit de calçots, empanada l’Argentina, ganache de foie, sèsam negre i hummus o kankuni manju, segons ha informat fonts de l’organització en un comunicat.
Tampoc pot faltar en este esdeveniment un cereal tan valencià com l’arròs amb elaboracions tan singulars com l’arròs de seitons i espinacs, el melós de pilota de cuit a la brasa, canyella i llimona o el melós mariner de peixos i mariscos.
Per la seua banda, la cervesa valenciana Turia serà l’encarregada de potenciar totes les propostes confeccionades a l’efecte que han sigut “mimades amb els millors productes”, han assegurat.
Així, durant deu dies, es podrà fer un recorregut per diferents zones de la ciutat i gaudir dels establiments participants que, en esta edició i a causa de l’èxit de les anteriors, s’han ampliat en número.
Es tracta Saborea, Ampar, Lienzo, Casa Nuria, Bisbe, LaLola, La Riuà, Momiji, Sra. Cook, La Fitorrra, La Bothéca, Puerta del Mar y Macel·lum (zona centre); Favela Bistro, Julio Verne i Apicius (Aragó); Doña Petrona i El Cuco de Ruzafa (Ruzafa); Come&Calla, Restaurante Levante i Ciro (Campanar); La Cigrona i Viva Mascaraque (El Carme), El Astrónomo (Patraix); Casa Guillermo, Restaurante Aduana, L’espardenyà, ABBa Acteon Food&Drinks i La otra parte (Port-Cabanyal).
Per a facilitar l’accés a tota la informació d’esta ruta, l’usuari podrà descarregar-se l’app gratuïta Gastronosfera.