Joan Roca valora el compromís del sector primari en el reconeixement de la cuina catalana

  • El Pirineus Gourmet reuneix 57 elaboradors i 35 empreses de Lleida, Andorra, Girona i Perpinyà

VilaWeb
23.03.2017 - 10:51

El Pirineus Gourmet reuneix 57 elaboradors i 35 empreses de Lleida, Andorra, Girona i Perpinyà

LLEIDA, 23 (EUROPA PRESS)

El xef del Celler de Can Roca de Girona, Joan Roca, ha valorat el compromís del sector primari en el reconeixement de la cuina catalana abans de participar en el Pirineus Gourmet, una jornada en la qual han participat 57 elaboradors de productes gourmet i 35 empreses de la distribució i la restauració de Lleida, Andorra, Girona i Perpinyà amb l’objectiu de fomentar les seves relacions comercials.

“Anem cap a la consolidació de la trajectòria dels últims anys que ens porta a una cuina compromesa amb la creativitat, amb la innovació i cada vegada més amb el diàleg amb els productes, amb la ciència, amb la salut, amb la sostenibilitat i l’ecologia” ha afirmat el cuiner gironí.

La trobada, celebrada a Lleida i organitzada per CCI Pirineus Med, amb la participació de les cambres de comerç de Lleida, Girona, Andorra i Perpinyà, forma part de les activitats del programa Interreg-POCTEFA de la UE.

En la jornada, que va tenir lloc aquest dimecres, hi van participar empreses de productes BIO, de bolets, de cafès, de caviar, vi i cerveses, càrnic, conserves, embotits, formatges, fruita seca, olis, vinagres, dolços, conserves, salses i melmelades o dolces: en total 38 productors de Lleida, 5 d’Andorra, 8 de Perpinyà i 6 de Girona.

Entre les empreses compradores hi han participat firmes distribuïdores de productes gourmet, de la gran distribució, plataformes en línia, cadenes minoristes, restaurants, hotels i empreses de catering.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor