Durant l’estiu, el claustre de l’antic convent del Carme de Maó s’omple de música i cultura per amenitzar les vetllades de calor. Enguany, i ja en fa onze, el festival Es Claustre programa un reguitzell de concerts, des de petites actuacions en format acústic fins a artistes més consagrats del panorama musical més actual.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

La programació vol ressaltar l’autenticitat de la seva proposta, tant pels valors consagrats com pels valors emergents amb potencial i projecció. Alguns dels grans noms que passaran per l’antic convent del Carme són Alidé Sans, Pavvla, els Pets, Joan Miquel Oliver, Muchachito i Iseo&Dodosound. Aquest cap de setmana, hi haurà les actuacions de Pez Mago, divendres, i Matilda Blue, dissabte. El festival s’allargarà fins a final d’agost.

També es faran dos festivals més dins la programació del Claustre: el Menorca Groove Festival i el festival Aglaia. El 12 de juliol, el groove s’apoderarà de l’espai de la mà de The Black Barbies. I del 16 al 18 d’agost, el festival Aglaia destacarà el talent femení en la música amb les actuacions d’Anna Ferrer i Clara Peya, Marga Rotger i Marala Trio.

Podeu consultar tota la programació del Claustre

Des de l’abril que es programen activitats culturals al claustre, però no és fins a l’estiu que l’activitat és més frenètica. A més de l’oferta musical, també hi haurà sessions de cinema a la fresca i es podrà sopar al refectori del convent.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.