Els socialistes francesos comencen a estar una mica tips de les aventures polítiques de Manuel Valls. La cap de files dels diputats socialistes a l’Assemblea Nacional francesa, Valérie Rabault, ha advertit que Valls haurà de dimitir com a diputat si s’oficialitza la seva candidatura a la batllia de Barcelona a les municipals de l’any que ve. ‘No es pot ser càrrec electe de la República francesa i al mateix temps portar una campanya electoral a Barcelona’, ha dit.

Valls ja ha avançat que aquest mes comunicaria la seva decisió definitiva, tot i que aquestes darreres setmanes ha multiplicat la seva presència a la capital catalana, per sondar les possibilitats d’èxit de la seva candidatura, avalada per Ciutadans.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb