El magistrat Jaime Conejo Heredia, que instrueix temporalment el cas pels preparatius de l’1-O, ha esborrat el seu perfil a Facebook. El magistrat havia fet algunes publicacions amb contingut espanyolista, tal com ha avançat el digital Directe.cat. Nombrosos usuaris de Twitter han fet captures de les publicacions que ara corren per la xarxa social. Conejo Heredia és el substitut de Juan Antonio Ramírez Sunyer, titular del jutjat número 13 de Barcelona, ingressat a l’Hospital Clínic per unes molèsties intestinals.

Entre més coses, havia publicat un vídeo enregistrat per ell mateix en una manifestació espanyolista el 12 d’octubre a la plaça de Catalunya de Barcelona. A les imatges, s’hi pot veure gent brandant banderes espanyoles i cridant ‘Cataluña es España’. Ací ho podeu veure:

De totes maneres, aquest no és l’únic contingut compromès que va publicar el jutge. Conejo Heredia també va compartir a la xarxa social articles de mitjans espanyolistes contra el procés d’independència. Podeu veure’n alguns ací: El magistrat es farà càrrec de la investigació a partir de divendres. Fins ara, el substitut provisional de Ramírez Sunyer, que va ser ingressat dimecres, ha estat un magistrat de la jurisdicció de menors.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]