El copríncep episcopal d’Andorra, Joan-Enric Vives, s’ha adreçat a la població per primera vegada amb un missatge institucional per a enviar un missatge de calma i serenor enmig de la crisi sanitària del coronavirus 2019. Vives ha fet un discurs retransmès per Andorra Televisió en què ha agraït la feina dels treballadors sanitaris i dels serveis bàsics, així com de les autoritats.

Vives ha demanat a la població que segueixi les recomanacions de les autoritats i que no s’angoixi per la Covid-19. També ha destacat que és important cooperar mentre duri el confinament. ‘Ens hem d’unir com a país, entorn d’aquells que lideren la resposta a aquesta crisi inesperada de dimensió global. Fem pinya i guanyarem aquesta batalla contra el coronavirus i les seves conseqüències’, ha dit.

‘Estic convençut que de les crisis i del sofriment, podem ressorgir més forts, més solidaris, i més lliure’, ha conclòs.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb