Un dels membres dels CDR que va participar en la protesta davant el TSJC en la protesta del 23 de febrer està en cerca i captura per ordre del jutjat d’instrucció número 31. Avui, Cesc Esteve ha assegurat que no es pensa entregar. Ho ha dit avui en una conferència de premsa davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra Sabadell.

Esteve ha dit davant mateix de la porta de comissaria que ‘no ha comès cap delicte’ i assegura que tornaria a repetir la protesta. ‘Dono la cara perquè no tinc res a amagar. Assumeixo que em poden detenir, però no em penso entregar’. Desenes de persones l’han acompanyat per mostrar-li el seu suport i després de mitja hora el jove ha marxat sense ser detingut.

El jutge va dictar l’ordre contra quatre membres dels comitès de Terrassa, Matadepera, Gràcia (Barcelona) i Sabadell que es van encadenar a la porta del Palau de Justícia per notificar-los l’escrit d’acusació. Segons que va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’ordre de cerca i captura s’ha decretat perquè el tràmit s’ha de fer personalment i no s’han presentat les altres ocasions que els han citat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.