Captura d'un vídeo publicat al Chutian Metropolis Daily

Una dona xinesa de cent tres anys, ha superat la Covid-19 després d’haver passat sis dies ingressada a l’hospital Liyuan, de Wuhan. N’ha informat el diari xinès Chutian Metropolis Daily, que assegura que és la dona de més edat que s’ha curat de la malaltia. Segons tots els estudis la malaltia provocada pel coronavirus 2019 és més agressiva en les persones d’edat avançada, de manera que la seva recuperació es considera tot un èxit.

La dona va ingressar al centre l’1 de març i, segons que ha explicat a la premsa la doctora Zeng Yulan, s’ha recuperat de la malaltia en només sis dies. Segons la doctora, la ràpida recuperació ha estat gràcies al fet que no tenia altres problemes de salut, més enllà d’una lleu bronquitis crònica.

Després de sis dies sota tractament el seu cos va recuperar l’estat habitual i, després de dues proves negatives, se l’ha considerat curada. Els dies següents la dona ha rebut suport nutricional per a acabar de recuperar-se.

Seguiu ací l’última informació del coronavirus

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb