crida per palma plaça 1 octubre

Representants del partit independentista Crida per Palma han canviat simbòlicament el nom a la plaça de la Guàrdia Civil pel nom de ‘Plaça de l’1 d’octubre‘, en homenatge al referèndum. Crida per Palma ha fet aquesta acció reivindicativa coincidint amb l’aniversari del cop d’estat espanyol del 23 de febrer de 1981.

Manel Domenech, número u de la candidatura del partit municipalista, ha ressaltat que amb el canvi simbòlic de nom es pretén posar de manifest que ‘el projecte oligàrquic de l’estat espanyol està esgotat’. ‘El poble mallorquí té dret a organitzar la seva seguretat de forma autònoma, sense ingerències externes’, ha defensat la número 2 de la Crida, Laura Dorado.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb