El Govern ha aprovat subscriure amb el Quebec un model conjunt de reconeixement de competències professionals. El consell executiu d’aquest dimecres ha donat llum verda a aquesta nova cooperació entre les dues regions en l’àmbit de l’avaluació i l’acreditació de l’experiència professional i els coneixements formals i informals.

En el marc del conveni de col·laboració, el govern analitzarà el model de gestió i els procediments del Quebec per valorar com es pot aplicar al model català. Entre els canvis que preveu implantar la Generalitat fruit d’aquest acord hi ha, per exemple, l’establiment d’un servei permanent perquè els treballadors puguin obtenir una certificació oficial, sense necessitat d’esperar a la publicació d’una convocatòria de la competència que es vol acreditar. D’aquesta manera, s’intentarà convergir amb el sistema quebequès d’acreditacions competencials.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb