21.12.2016 - 14:44
BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)
Caprabo preveu que la despesa de la cistella de Nadal d’aquest 2016 serà un 5% superior respecte a la de l’any passat gràcies a l’augment de productes tradicionals com el gambot, el be, el pernil, els dolços, els vins i els espumosos.
Segons ha explicat aquest dimecres en un comunicat, el producte que registrarà un més creixement respecte a l’any anterior en la secció de peixateria serà el marisc, que es preveu que dobli les seves vendes, així com productes tradicionals com el rap i el lluç.
Pel que fa a la carn, l’augment més important de la demanda es registrarà en productes com el porcell, l’anyell de llet i el cabrit, així com en els farcits, els rostits i aus com la perdiu, la pularda, el capó i el pollastre de corral.
En xarcuteria, es preveuen augments en pernil i també en productes gurmet i delicatessen, així com formatges, ibèrics, patés i fumats.
També es preveuen increments en la venda de torrons, polvorons, tortells de Reis i pinya, que se sumaran als augments d’espumosos –que creixen un 300% respecte a mesos anteriors–, vins amb denominació d’origen i begudes com les ginebres i els vermuts –que per Nadal solen augmentar les vendes un 200%–.