Barcelona celebrarà dijous a la tarda un acte interconfessional per a homenatjar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. En l’acte, que previsiblement es farà al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, s’hi condemnaran els atacs i s’hi farà una mostra ‘en favor de la pau i la diversitat’. Hi participaran representants de diverses religions presents a la ciutat, com ara la jueva, la protestant, la catòlica i la musulmana, amb la coordinació del consistori i la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat.

Aquesta iniciativa pretén donar resposta a les sensibilitats religioses, laiques i atees, tant de les famílies de les víctimes com de la ciutadania que hi vulgui assistir. Ho han explicat avui els tinents batlles de l’Ajuntament de Barcelona Gerardo Pisarello i Jaume Asens. Paral·lelament, el consistori ha anunciat que s’havia ampliat fins divendres la possibilitat de signar als llibres de condol que hi ha a la casa de la ciutat, de resultes de la resposta multitudinària dels ciutadans.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]