Loading...

T'imagines un dia sense VilaWeb?

Pots lleguir-nos cada dia sense barreres de pagament gràcies als més de vint mil lectors que sostenen el diari pagant cinc euros al mes. Són molts, però en necessitem més per a poder fer tot allò que et volem oferir.

Si tu també creus en VilaWeb,

Gràcies, el teu suport és molt important per a nosaltres.

Seleccioneu la mida de la lletra

Normal
Gran
Molt gran

Aquesta funcionalitat és només per a subscriptors.

Si ja s​o​u subscriptors​ i veieu aquest missatge és que no heu iniciat la sessió. Per iniciar sessió aneu

Si encara no ho ets

Apunta-t'hi

Si tens cap problema envian'ns un correu a suport@vilaweb.cat o telefona al 934 426 439

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana impulsa una campanya per enviar llibres de contingut LGBTI als instituts de Castelló

Qualsevol persona pot col·laborar deixant un llibre al Centre LGTBI de Barcelona del 21 al 24 d'octubre, quan tindrà lloc el festival de literatura queer QLit 2021

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) enviarà diversos lots de llibres de temàtica LGBTI als instituts de Castelló de la Plana. L’entitat respon així a la decisió d’una jutgessa que divendres passat ordenà retirar els 32 llibres que la regidoria de Feminisme i LGTBI havia regalat a onze instituts i un centre de reeducació de la ciutat. La mesura es prengué després que l’organització ultraconservadora Abogados Cristianos presentàs un recurs.

L’escàndol de la censura a Castelló: quins són i de què parlen els llibres vetats per la jutgessa?

PUBLICITAT

Qualsevol persona que vulgui participar pot comprar un llibre i portar-lo al Centre LGTBI de Barcelona del 21 al 24 d’octubre, quan tindrà lloc el festival de literatura queer QLit 2021. L’AELC també demana donacions als autors i les editorials que hi participen.

Oltra garanteix que els llibres censurats continuaran als prestatges dels instituts de Castelló

PUBLICITAT