BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)

Unes 65.000 persones, segons xifres de l’Ajuntament de Barcelona, han participat aquest dijous en la manifestació pel passeig de Gràcia de Barcelona fins a la plaça Catalunya convocada per Societat Civil Catalana (SCC), D’Espanya i Catalans i altres entitats per commemorar el 12-O.

La manifestació, que s’ha iniciat a l’altura de la Pedrera, ha estat encapçalada per la pancarta ‘Catalunya sí, Espanya també’, i al capdavant hi ha hagut representants de les entitats convocants a més de polítics de PP i Cs.

Entre els assistents deCs han estat la seva líder a Catalunya, Inés Arrimadas; el diputat del Congrés José Manuel Villegas; els diputats del Parlament Fernando de Páramo i Carlos Carrizosa, i la líder a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías.

Del PP han assistit el líder a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández; el president a Barcelona província, Daniel Serrano, i els diputats del Parlament Juan Milián, Sergio Santamaría, María José García Cuevas i Alberto Villagrasa.

També han estat presents el president de SCC, Mariano Gomà; la vicepresidenta de l’entitat Miriam Tey i el vocal de la junta directiva José Rosiñol, i prop de la capçalera s’ha pogut veure a l’aristòcrata i viatger Álvaro de Marichalar.

CONSIGNES

Els manifestants han cridat consignes com ‘Espanya unida, mai serà vençuda’, ‘Som espanyols, no som fatxes’, ‘Trapero, traïdor, aniràs a presó’ i ‘Puigdemont a presó’, a més de crits de ‘Viva Espanya i Viva Catalunya’ i ‘Catalunya és Espanya’.

Entre les entitats convocants per a la mobilització d’aquest dijous també figuren Concòrdia Cívica, Convivència Cívica Catalana, Regeneració Democràtica, Moviment Cívic 12-O, Professors pel Bilingüisme, Espanya Generosa i Espanyols en peus.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]