Els alumnes de la Universitat d’Andorra podran fer a partir d’ara les seves pràctiques a Catalunya, segons l’acord de col·laboració amb la universitat aprovat avui pel govern català.

Aquest acord, que serà vigent fins al curs 2022-2023, té l’objectiu d’apropar els universitaris andorrans a l’educació catalana perquè ‘puguin adquirir la competència més àmplia possible per a la seva professió’, ha informat la Generalitat en un comunicat.

A més de les pràctiques que faran als centres de formació, els alumnes també les podran realitzar en els serveis educatius i unitats dependents del Departament d’Educació.

Des del Departament s’han compromès a coordinar la tutorització i l’oferta de places de pràctiques, a designar un tutor per a cada alumne i a facilitar les places de pràctiques a la Universitat d’Andorra.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb