Agro.- Professionals de la gastronomia trien les 12 tapes finalistes del concurs ‘Tapa de l’Any’

  • Professionals de la gastronomia han seleccionat aquest dilluns les 12 tapes que participaran en la final del concurs 'Tapa de l'Any', organitzat pel Gremi d'Hostaleria de Sitges (Barcelona) i Estrella Damm i amb l'objectiu de premiar la millor tapa de Catalunya, ha informat Estrella Damm en un comunicat.

VilaWeb
20.03.2017 - 18:44

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

Professionals de la gastronomia han seleccionat aquest dilluns les 12 tapes que participaran en la final del concurs ‘Tapa de l’Any’, organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges (Barcelona) i Estrella Damm i amb l’objectiu de premiar la millor tapa de Catalunya, ha informat Estrella Damm en un comunicat.

Les 12 tapes triades han superat la semifinal del certamen, que ha comptat amb la participació de 43 creacions, després de presentar davant el jurat gastronòmic les seves elaboracions i que aquest hagi valorat la presentació, el sabor i l’originalitat de cadascuna.

La final del concurs tindrà lloc el 9 d’abril a l’Hotel Meliá Sitges, en un acte conduït per l’actor Quim Masferrer i pel xef Nandu Jubany.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor