Agro.- Damm uneix xefs espanyols i lusitans en un congrés de cuina contemporània a Lisboa

  • Lisboa acollirà el 19 de setembre l'Estrella Damm Gastronomy Congress, que inclourà demostracions de cuina contemporània de tres xefs espanyols i tres lusitans: Albert Adrià, Nandu Jubany, Andoni Luis Aduriz, Kiko Martins, João Rodrigues i Henrique Sá Pessoa.

VilaWeb
12.09.2016 - 12:51

BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)

Lisboa acollirà el 19 de setembre l’Estrella Damm Gastronomy Congress, que inclourà demostracions de cuina contemporània de tres xefs espanyols i tres lusitans: Albert Adrià, Nandu Jubany, Andoni Luis Aduriz, Kiko Martins, João Rodrigues i Henrique Sá Pessoa.

L’esdeveniment, dirigit a públic professional i que ha tingut lloc en edicions anteriors a Londres i Miami, pretén compartir coneixement i propostes gastronòmiques, ha informat Damm aquest dilluns.

Adrià presentarà ‘L’essència de la creativitat’, Jubany exposarà la seva visió sobre la Neotradició’, i Aduriz farà la ponència ‘Cuina no euclidiana’.

Martins recorrerà ‘El món en 80 sabors’, Rodrigues mostrarà la confluència entre la cultura portuguesa i oriental, i Henrique Sá Pessoa tractarà ‘L’avantguarda transibèrica’.

Després dels ‘showcookings’ de matí i tarda, en acabar el dia es farà un debat on es comentaran les conclusions obtingudes respecte a les claus de la gastronomia contemporània.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor