La nova temporada de Ràdio sabadell 94.6 potencia la informació a la franja de matí

  • Carme Suárez presentarà cada matí el renovat magazine “A Bona Hora” i Elisabeth Vargas reprendrà el No el tallis

VilaWeb
Redacció
11.09.2004 - 00:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La potenciació de la franja matinal i la consolidació de l’estructura tradicional de la graella marcaran la nova temporada de Ràdio Sabadell 94.6, que s’estrenarà el proper dilluns, 13 de setembre. Malgrat que la nova graella, presentada avui (a la foto), manté la configuració de temporades passades, els programes que l’integren s’han renovat a fons amb l’objectiu de perfilar-ne la filosofia. El màxim exponent d’aquests canvis és el magazine de matí A Bona Hora, que potenciarà la seva vessant informativa en contraposició amb el magazine de tarda No Et Tallis, més centrat en continguts d’oci i entreteniment. El nou A Bona Hora estarà presentat per Carme Súarez, vinculada a l’antiga Ràdio Sabadell EAJ 20 que, d’aquesta manera i després d’haver treballat a Ràdio Espanya i Radio 80, torna a les ones sabadellenques. El No et tallis recuperarà la seva presentadora habitual, Elisabeth Vargas.

També s’ha renovat a fons el programa d’entreteniment Si o què? presentat per Santi Ricart, que estarà més vinculat a l’actualitat; i el magazine de cap de setmana Comença la Festa, presentat per Jose García i Carlos Fuentes. Aquest darrer apostarà per la presència al carrer i convidarà els oients a participar en un concurs centrat en els barris de Sabadell.

La nova graella inclou nous espais com el setmanal Més Enllà de La Mola, presentat per Marc Serrano i destinat a explorar les aportacions sabadellenques al món. Els matins del cap de setmana s’emetrà Esperit de Festa, dedicat a la cultura popular catalana i realitzat per dos dels principals especialistes en la matèria: Lluís Subirana i Jordi Saura. Continuen a la programació espais que assoleixen la seva quarta temporada en antena com La Caixa de Pandora o Fem Números i es consoliden formats introduïts l’any passat com De Bona Pell.

Pel que fa a Informatius, Ràdio Sabadell emetrà tres hores i mitja d’informació general i dues hores d’informació esportiva cada dia, apart dels butlletins horaris. També es potenciarà el portal www.radiosabadell.fm com a complement a les emissions i com a canal de contacte amb els oients.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any