Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  23.05.2004  22:00

El Fescurts de Torelló batrà rècord de participació

Men?ame
 

El dia 31 de maig acaba el termini per presentar treballs a la tercera edició del Fescurts, el concurs de curtmetratges en cinema i vídeo que s’inclou dins el festival jove Festus.
Una de les novetats d’aquesta edició és que les projeccions no només es faran a la plaça de la rectoria com els altres anys, sinó que també es faran al Teatre Cirvianum, tal com explicava un dels organitzadors, Jordi Casadevall.
Els curtmetratges que s’hi presentin no poden durar més de vint-i-cinc minuts, i tampoc poden tenir una finalitat publicitària. A més, enguany la proposta és consolidar la secció d’animacions en tres dimensions.
La difusió del festival a través d’internet ha fet que augmenti considerablement el nombre de participants. De moment, ja s’han presentat més de cinquanta curts al concurs, dels que la mateixa organització en fa una tria. L’objectiu de Fescurts és mostrar les darreres tendències cinematogràfiques tant en cinema com en vídeo. Però alhora també vol ser el connector entre els jove creadors audiovisuals i el professionals del sector. (Ràdio Ona 23-05-04)