Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  01.04.2004  23:59

L’actual director de Ràdio Gràcia guanya la gestió de l’emissora municipal

Men?ame
 L'Independent de GràciaLa triple entesa entre l’actual director de Ràdio Gràcia, Carles Salat; el cap visible de Scànner Gràcia, Bruno Sokolowitz; i l’editor del setmanari satíric El Triangle, Jaume Reixach, s’ha adjudicat el concurs per a la gestió de la ràdio durant els anys 2004-2005, després de la decisió adoptada aquesta setmana pel Districte en base a l’obertura de pliques que es va produir el passat divendres 20 de març.
La proposta d’Editorial de Periodistes SL, que té com a titular únic el propietari del Triangle, deixa en mans de Salat i Sokolowitz la gestió de l’emissora amb un plantejament de programació de 24 hores ininterrompudes. Salat, que s’ha mostrat “molt satisfet” pel resultat del concurs ha posat la data del 3 de maig com a estrena definitiva del model de programació que ja havia començat a apuntar en els mesos de gestió provisional des de l’estiu. Més informació a L'Independent (p. 15).