Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  01.04.2004  11:06

Miguel Ángel Guillén podria ser el nou subdelegat del govern a Castelló

El que serà nou ministre d’Administracions Públiques, Jordi Sevilla, diu que no es decidirà res fins que no siguen nomenats oficialment els nous ministres.

Men?ame
 

Tot i que no ha estat confirmat oficialment, sembla ser que el nou subdelegat del govern a Castelló podria ser el segorbí Miguel Ángel Guillén Galindo, professor de Dret Constitucional de la Universitat Jaume I, funcionari del grup A –requisit imprescindible per al nomenament, ja que en teoria es tracta d’un càrrec tècnic-- i marit de la diputada autonòmica socialista Amparo Marco. Guillén hauria aconseguit el vist i plau de les diferents familíes socialistes castellonenques, com un home de consens entre totes elles, i el seu nomenament hauria estat acordat amb el que serà el nou ministre d’Administracions Públiques en el gabinet de Zapatero, el diputat per Castelló Jordi Sevilla. Aquest, com és lògic, no ha volgut confirmar ni desmentir res, limitant-se a afirmar que “els nous nomenaments no es coneixeran fins que el nou president del govern designe els futurs ministres”.