La buidor mental dels anys 70, al Versus Teatre

VilaWeb
Redacció
08.05.2003 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Versus Teatre -Castillejos, 179- estrena “Els fills del Kennedy”, un text escrit per l’autor texà Robert Patrick que descriu el desencís personal i ideològic de cinc personatges durant el dia de Sant Valentí de 1974.

Fortament influïts pels corrents ideològics dels anys 60, les confessions dels protagonistes de l’obra, que produeix la companyia Teatre Kaddish, es mostren al públic mitjançant monòlegs que es van alternant i que giren al voltant de les promeses desaparegudes i les idees que han deixat enrere.

Sense deixar de banda l’humor que Patrick infligeix als seus textos, el Versus s’omple amb al tedi d’una mestra que venera el record de John Fitzgerald Kennedy, d’un actor fastiguejat, d’una activista política que s’ha quedat sense causes per les quals lluitar, d’un veterà del Vietnam i d’una gogó que pretenia omplir el buit deixat per Marilyn Monroe.

Josep Costa s’ha encarregat de la traducció i de la direcció d’aquest muntatge, que protagonitzen Àngel Amazares, Gemma Charines, Gabriela Flores, Juan Jiménez i Lucía Leiva.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any