Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.12.2002  12:52

Som Ràdio comença una nova etapa de gestió pública

Emet en català per a totes les illes

Men?ame
 

L’emissora pública de Balears Som Ràdio ha reprès avui les emissions regulars, després que ahir inaugurés oficialment les noves instal·lacions, al centre de Palma, i passés a a dependre completament del Govern balear. El govern pren les competències a través del Consorci per al Foment de la llengua catalana i la promoció exterior de la Cultura (COFUC). L’emissora, després de dos anys de gestió del Grup Serra, vol ara convertir-se en un referent ‘de la llengua catalana a les Illes Balears’. Som Ràdio és una emissora especialitzada en música en català o dels Països Catalans, i també emet butlletins informatius. Tret de la històrica emissora pública Ràdio Jove, que emet quatre hores al dia, és l’única ràdio íntegrament en català que s’escolta a totes les Balears.
A Mallorca també hi ha l’emissora pública Ona Mallorca, del Consell Insular. I l’Ajuntament de Palma, l’única institució important en què encara governa el PP, ha anunciat que té previst de posar en marxa una altra ràdio pública per a la ciutat.