Empar Fernández i Judit Pujadó guanyen el Premi Pere Quart d’Humor i Sàtira amb l’obra Planeta Eso

  • Es tracta d’un retrat irònic dels adolescents vist des del punt de

VilaWeb
Redacció
28.11.2002 - 20:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els nois, les noies, els mòbils, els xats, els pares, les mares… tots formen part del món de Planeta Eso, una mirada irònica sobre la vida dels i de les adolescents. Aquesta obra, escrita per Empar Fernández i Judit Pujadó ha estat la guanyadora de la setzena edició del Premi Pere Quart, dotat amb 12 mil euros. El Premi el rebran aquest vespre a dos quarts de vuit al Casal Pere Quart de Sabadell de mans de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

Empar Fernández és llicenciada en psicologia clínica i en història contemporània. Treballa com a professora de secundària des del 86 i també és autora de guions documentals de temàtica històrica. Ha publicat “Horacio en la memoria”, que va ser Premi Cáceres de novel•la curta al 1999, i més recentment, “Para que nunca amanezca”.

Per la seva banda, Judit Pujadó és llicenciada en història i documentalista de TV3. Ha publicat diferents obres com “El refugi 307” o “Oblits de reraguarda: els refugis antiaeris de Barcelona”. També ha escrit “Nit de reis, les cavalcades a Barcelona” i ha estat coautora del documental “La nit foradada”. Ha guanyat diversos premis de relats breus.

En aquesta ocasió s’han presentat al premi 53 originals, dels quals 17 són novel•les, 18 contes, 7 poesies, 3 obres de teatre i 8 diversos. El jurat ha estat format per Sílvia Oliver, Josep Ramon Bach, Ignasi Riera, Isabel Martí, Josep Faulí, Feliu Formosa i Joan Ripoll.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any