Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  09.07.2015  10:57

Solidaritat dóna suport a la llista de país per la independència

Creu que hi han de poder participar 'les persones més preparades i compromeses', siguin polítics en actiu o no

Men?ame
 

L'executiva nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha decidit de donar suport a la llista de país per la independència, 'com a millor garantia per a fer efectiva una majoria política independentista'. Creuen que hi han de poder participar 'les persones més preparades i compromeses', siguin polítics en actiu o no.

Així ho ha anunciat a través d'un comunicat, que reproduïm tot seguit:

'En relació amb el debat obert al nostre país per una llista unitària de l'independentisme, Solidaritat Catalana per la Independència vol expressar el seu suport a la possibilitat que s'articuli aquesta llista de país com a millor garantia per fer efectiva una majoria política independentista.

Creiem que és la millor manera d'evitar friccions partidistes en el que ha de ser el darrer tram del procés d'independència a Catalunya, i el que ha de permetre que el debat se centri en la declaració d’independència i no en aspectes col·laterals dels quals s’aprofita l'espanyolisme per utilitzar la demagògia i intentar desmobilitzar la societat catalana.

Creiem que en la llista de país han de poder-hi participar les persones més preparades i compromeses independentment de si són polítics en actiu o no, i és per això que cal generositat de totes les parts per poder confegir aquesta candidatura.

Solidaritat es reunirà properament amb les entitats civils del nostre país per posar-nos a disposició i ajudar en tot el que calgui perquè el 27 de setembre esdevingui una victòria del sí a la independència i es pugui procedir a la declaració unilateral d'independència.'