Comerç In reparteix els primers premis de la campanya ‘Suma’t als 15 anys’

  • L'entitat celebra el seu quinzé aniversari

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.07.2015 - 20:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dins les celebracions dels quinze anys del naixement de Comerç In, l’associació creada amb la finalitat de dinamitzar i promocionar el comerç al centre urbà d’Ontinyent l’entitat ha engegat una campanya amb regals i descomptes basada en el número quinze com a referent.

Amb ‘Suma’t als 15 anys de Comerç In’, i fins el quinze de juliol, cada compra que es faça en algun dels comerços associats donarà dret a participar en uns sortejos en què es repartiran 225 premis. A causa del gran nombre de participants i de regals, l’associació ha fet ja un primer sorteig i aquest dimarts ha lliurat 105 dels premis, en un acte celebrat al Centre Cultural Caixa Ontinyent, en què hi han participat els president de l’entitat, Rafael Vaello, i la regidora de Comerç, Sayo Gandia.


Vaello ha aprofitat l’acte per a destacar ‘la fidelitat dels clients al comerç de la ciutat’, del qual n’ha ressaltat la varietat de productes, la qualitat i l’atenció personalitzada. També ha agraït el suport de l’Ajuntament de la ciutat, en nom del qual la regidora ha recordat l’aposta municipal pel comerç local i ha remarcat ‘la importància de tindre al costat una associació tan dinàmica com Comerç In’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any