Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  30.05.2015  22:56

El govern espanyol intenta sancionar la xiulada al Camp Nou

Ha enviat un comunicat on condemna la protesta contra l'himne espanyol

Men?ame
 

El govern espanyol ha enviat un comunicat on condemna la xiulada que hi ha hagut al Camp Nou durant la final de Copa i que ha quasi tapat l’himne espanyol que sonava per la megafonia de l’estadi. El text considera que la xiulada és un ‘atac als símbols’ i també un ‘atac a la democràcia’.

A més, s’ha convocat per dilluns mateix la comissió espanyola contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerànica en l’esport amb l’objectiu de ‘denunciar les actuacions inconvenients i, en el seu cas, proposar les sancions que siguin procedents, tal com s’havia indicat als presidents de la Real Federació Espanyola de Futbol i dels clubs participants a la final’.

El comunicat també diu: ‘Les qüestions ideològiques o politiques no han d’interferir el desenvolupament normal dels esdeveniments socials, culturals i esportius. I aprofitar un partit de futbol per escenificar una protesta de caràcter polític és una falta de respecte per aquest esport, per al conjunt dels aficionats i per a tots els espanyols, que tenen dret de gaudir d’aquest partit com el que és, un espectacle esportiu, i, alhora, ser respectats a través dels símbols que ens representen a tots i a la nostra democràcia’.

Informació relacionada:

L'eixordadora xiulada a l'himne espanyol a la final de la Copa