Mas, la independència i el mapa dels Països Catalans, a la xarxa de ràdios públiques dels EUA

  • Reportatge a la web de la PRI, amb declaracions del president

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
16.04.2015 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La visita del president de la Generalitat, Artur Mas, la setmana passada als Estats Units va tenir ressò en uns quants mitjans internacionals, com ara WNYC Radio (la ràdio pública de Nova York), concretament el programa ‘The Takeaway‘. Aquest programa és produït per la plataforma Public Radio International (PRI) amb el suport de The New York Times. La web de la PRI ha difós avui l’àudio de l’entrevista que van fer a Mas, acompanyat d’una infografia de Reuters amb el mapa dels Països Catalans.

Public Radio International (PRI) és una plataforma de mitjans radiofònics nord-americans públics que avui es fa ressò del procés català. Amb el nom ‘Els líders catalans proposen la secessió d’Espanya’, la web presenta un breu reportatge radiofònic amb declaracions fetes pel president de la Generalitat Artur Mas. Hi adjunta la infografia, que conté un mapa dels Països Catalans, perquè inclou Catalunya i els ‘territoris de parla catalana’, a més d’una comparació entre el producte interior brut català, espanyol i europeu i l’evolució de la taxa de desocupació a Catalunya.

El reportatge radiofònic dura cinc minuts i recull declaracions de Mas, en què explica l’actualitat del procés català i les bases del full de ruta. El podeu escoltar ací:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any