Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  16.04.2015  11:25

Mas, la independència i el mapa dels Països Catalans, a la xarxa de ràdios públiques dels EUA

Reportatge a la web de la PRI, amb declaracions del president

Men?ame
 

La visita del president de la Generalitat, Artur Mas, la setmana passada als Estats Units va tenir ressò en uns quants mitjans internacionals, com ara WNYC Radio (la ràdio pública de Nova York), concretament el programa 'The Takeaway'. Aquest programa és produït per la plataforma Public Radio International (PRI) amb el suport de The New York Times. La web de la PRI ha difós avui l'àudio de l'entrevista que van fer a Mas, acompanyat d'una infografia de Reuters amb el mapa dels Països Catalans.

Public Radio International (PRI) és una plataforma de mitjans radiofònics nord-americans públics que avui es fa ressò del procés català. Amb el nom 'Els líders catalans proposen la secessió d'Espanya', la web presenta un breu reportatge radiofònic amb declaracions fetes pel president de la Generalitat Artur Mas. Hi adjunta la infografia, que conté un mapa dels Països Catalans, perquè inclou Catalunya i els 'territoris de parla catalana', a més d'una comparació entre el producte interior brut català, espanyol i europeu i l'evolució de la taxa de desocupació a Catalunya.

El reportatge radiofònic dura cinc minuts i recull declaracions de Mas, en què explica l'actualitat del procés català i les bases del full de ruta. El podeu escoltar ací: