Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  14.04.2015  13:40

Arriben els mobles d'Ikea amb carregador de mòbils sense fils

La cadena sueca posa a la venda una gamma d'escriptoris, llums i tauletes de nit que carreguen 'smartphones' i pissarretes

Men?ame
 

A l'últim Mobile World Congress (MWC) de Barcelona el gegant del moble Ikea va anunciar tota una línia d'escriptoris, llums i tauletes de nit per a carregar el mòbil o la pissarreta sense fils, sols deixant-los al damunt. Tots aquests mobles dissenyats per David Wahl i basats en la tecnologia Qi és previst que es comencin a comercialitzar avui a la seva xarxa de botigues i també en línia.

En concret, les taules, llums i escriptoris dels models Nordli, Riggad, Selje i Varv es converteixen en un carregador de mòbils i pissarretes sols deixant l'aparell sobre una carcassa especial. Ikea també ha creat una gamma de superfícies de càrrega, amb un disseny simple, que es poden fer servir en qualsevol racó de casa.

Actualment la tecnologia Qi és disponible en més de tres mil hotels, restaurants, aeroports i espais públics de tot el món, i hi ha més de vuitanta models de telèfon intel·ligent que l'incorporen, com la nova gamma de Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge.