Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  13.04.2015  20:21

L'ABC s'inventa un projecte de cop d'estat ideat per l'ex-batlle de la CUP d'Arenys de Munt

L'article situa una proposta d'alguns caps de llista municipals en el terreny de 'l'independentisme hiperventilat'

Men?ame
 

El diari ABC publica un article amb el propòsit, novament, d'atacar el procés sobiranista i desprestigiar-lo. Parla d'un suposat pla d'alguns candidats municipals catalans per a fer 'un cop d'estat a Catalunya' després de les eleccions del 24 de maig. L'article diu que la proposta d'alguns caps de llista municipals forma part de 'l'independentisme hiperventilat'. 

Allò que el diari titlla de proposta de 'cop d'estat' és un text en què alguns candidats municipals acorden d'incloure en el seu programa electoral el compromís de proclamar la independència a través dels ajuntaments en el cas que el Parlament de Catalunya no faci efectiu un mandat democràtic que doni suport a la creació del nou estat.

El diari posa nom als suposats promotors del text: l'ex-batlle i candidat per la CUP a Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis; l'ex-batlle de Gallifa, Jordi Fornas; i el regidor d'Arenys de Mar i candidat per Solidaritat Catalana per la Independència, Àlex Acero.