Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  07.04.2015  12:38

Autor/s: ACN

Exhaurides les entrades per l'acte independentista del 24 d'abril al Palau Sant Jordi

Ara és l'Hora planteja ara ampliar l'esdeveniment a l'Anella Olímpica

Men?ame
 

La campanya 'Ara és l'Hora' ja ha omplert les 15.500 localitats del Palau Sant Jordi on el pròxim 24 d'abril durà a terme part de l'acte 'Tornen les urnes, tornem al carrer' després que s'obrís el registre d'inscripcions el 30 de març passat, segons han informat aquest dimarts els organitzadors de la campanya, l'ANC, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per a la Independència. L'organització planteja ara ampliar l'acte a l'exterior, a l'Anella Olímpica. 'Ara és l'Hora' està treballant amb l'Ajuntament de Barcelona per garantir que l'acte es desenvolupa amb totes les condicions necessàries.

Així, 'Ara és l'Hora' ampliarà l'acte a l'exterior amb actuacions i intervencions dels representants de les entitats, entre d'altres, per tal de mobilitzar 'el màxim de gent' dins i fora del Sant Jordi i 'encarar amb força uns mesos determinants' fins a les eleccions del 27 de setembre. Les inscripcions per l'acte continuen obertes a la web de la campanya.

'Tornen les urnes, tornem al carrer' reivindicarà la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, 'posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments'.