Notícies

Dimecres  04.02.2015  00:00

'Ontinyent Participa' tanca el període de recollida de propostes ratllant les dues-centes

L'Oficina Tècnica en valorarà ara la viabilitat i el pressupost de cadascuna

Men?ame
 

Tancat el període de recollida de propostes d’actuacions municipals de la campanya ‘Ontinyent Participa’, se n’han presentades cent noranta-sis, d’entre les quals la majoria relacionades amb la millora d’infrastructures municipals, reurbanitzacions i creació de zones verdes, segons que han informat des de l’Ajuntament.

N’hi ha també que proposen l’habilitació d’aparcaments a la ciutat, la creació d’una ruta de passeig nova, o la restauració de patrimoni històric, tal i com han explicat fonts municipals, que han explicat que algunes de les propostes presentades s’hauran de descartar per no ajustart-se als requisits. L’Oficina Tècnica s’encarregarà ara d’informar de la viabilitat de cadascuna de les iniciatives presentades, les quals es faran arribar als consells sectorials. El Consell de Ciutat triarà, el 2 de març, els deu projectes que es posaran a votació ciutadana del 9 al 13 de març.

Enguany, en la segona edició de la campanya que permet els veïns proposar inversions i triar-les, el pressupost que s’hi dedica és de 375.000 euros.