Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  30.01.2015  21:08

'La pell freda', entre els cent millors llibres del segle pels russos

La llista de la revista Afisha també inclou 'L'ombra del vent', de l'autor català Carlos Ruiz Zafón

Men?ame
 

La prestigiosa revista russa Afisha ha elaborat una llista amb els cent millors llibres del segle XXI publicats fins ara i, enmig, hi ha la novel·la d'Albert Sánchez Piñol 'La pell freda' (La Campana). Segons el portal Culturamas, es tracta d'una llista confeccionada per mig centenar de persones, entre redactors, escriptors, crítics i periodistes de la revista.

'La pell freda' va ser escrita originàriament en català i ha estat traduïda a trenta-set llengües. L'edició en català ha venut més de cent-cinquanta mil exemplars. També és l'obra amb la qual Sánchez Piñol va saltar a la fama.

La llista també inclou la novel·la d'un altre autor català, Carlos Ruiz Zafón, per 'L'ombra del vent', que, en aquest cas, és escrita originàriament en castellà. L'obra de Ruiz Zafón també ha estat traduïda a més de trenta llengües.

El centenar d'obres que proposa la revista russa no són ordenades de millor a pitjor, sinó que les presenta per ordre alfabètic. Una majoria dels llibres que proposa són d'autors russos i un bon nombre són d'autors nord-americans.