Notícies

Dijous  27.11.2014  11:26

Tres importants confiscacions de droga (duanes nord-catalanes)

En tres dies, la brigada de duaners de la Plana del Rosselló, han dut a terme dues importants confiscacions de droga i una de diners dins de vehicles a diverses comunes nord-catalanes ...>>
Dj. 27 de novembre del 2014

Men?ame
 

Les dues primeres confiscacions van tenir lloc el passat dissabte,  La primera al peatge del Voló, cap a les 7h30 quan van descobrir en un vehicle que venia de La Jonquera, 16 quilos de resina de cànnabis i 6kgs de pol·len de la mateixa planta.  El valor d'aquesta droga al mercat és d'uns 30.000 €uros. Dues persones de nacionalitat holandesa van ser detingudes i seran jutjades a Perpinyà el pròxim 10 de desembre.

La segona va tenir lloc a Banyuls de la Marenda, cap al migdia, quan van aturar al conductor d'un vehicle originari de la regió de la Drome, que  ha estat interpel·lat després del descobriment de 3kgs de cocaïna al seu cotxe per a un valor de 140 000 €uros. L'home va ser posat a disposició de l'antena de la policia judicial de Perpinyà.

Finalment dilluns, tres russos han estat controlats en el peatge del Voló, amb una suma en efectiu de 170 000 €uros dissimulats al seu vehicle. Una infracció a la legislació sobre el transport de diners en metàl·lic ,que és sotmès a una declaració prèvia si aquesta suma supera els 10 000 €uros. La totalitat dels diners ha estat confiscats per determinar si el seu origen és o no legal.