Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  22.11.2014  06:00

Queden tres dies de votacions després del 9-N

Des del 10 de novembre, més de vint mil persones hi han participat

Men?ame
 

Avui, dilluns i dimarts vinent són els últims tres dies que queden per participar al procés participatiu sobre la independència de Catalunya. Els qui no van votar diumenge 9 poden acudir a una de les set delegacions territorials de la Generalitat que hi ha repartides al Principat. I podran votar sense cap justificant i sense que calgui tenir un carnet d'identitat (DNI) on consti residència a Catalunya. Les votacions es poden fer només en dies hàbils, és a dir, tots els dies excepte dissabte i festius. Diumenge, doncs, les delegacions territorials no estaran disponibles per aquesta finalitat.

Des del 10 de novembre, més de vint mil persones han participat al procés participatiu, uns vots que s'afegeixen als dos milions tres-cents mil que es van dipositar el diumenge 9 de novembre.

Si bé en un primer moment el govern va anunciar que només podrien votar passat el 9-N els qui justifiquessin una causa de força major, més tard es va eliminar aquest requisit. D'aquesta manera, qualsevol que ahir no votés té temps de fer-ho fins el 25 de novembre. 

Durant aquests dies de votació no és necessari tenir un DNI on consti una residència a Catalunya. Els qui no en tinguin, poden participar-hi si aporten, a més del DNI, el volant o certificat d'empadronament en un municipi català.

Els catalans amb residència a l'estranger que no hagin votat en cap de les delegacions estrangeres poden fer-ho aquests quinze dies al Palau Robert de Barcelona. 

Les set delegacions territorials de la Generalitat són: 

Barcelona: Palau Robert (passeig de Gràcia, 107).

Manresa: Palau Firal (polígon els Dolors, s/n).

Girona: edifici de Santa Caterina (plaça de Pompeu Fabra, 1).

Tortosa: carrer de Montcada, 23.

Lleida: carrer de Lluís Complanys, 1.

Tarragona: carrer de Sant Francesc, 3.

Tremp: avinguda d'Espanya, núm. 12.