Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  04.11.2014  15:23

#VotaréPerTu: El vídeo del 9-N de 'Ara és l'hora'

L'ANC i Òmnium publiquen l'anunci de campanya de la votació de diumenge

Men?ame
 

Vint personalitats del món de la cultura i representants polítics, com ara Artur Mas, Oriol Junqueras i David Fernàndez, intervenen en l'anunci 'Votaré per tu', l'últim vídeo de la campanya 'Ara és l'hora', que anima a participar en la votació de diumenge. L'ha dirigit Lluís Danès i s'hi recorden lluitadors per la democràcia i la catalanitat que ja s'han mort. Per això, cada participant apareix amb una fotografia i pronuncia la frase 'Votaré per tu'. El president de la Generalitat, amb una imatge de Pau Casals, obre una peça que tanca simbòlicament un nadó de tres setmanes.


Hi apareixen: Artur Mas amb una fotografia de Pau Casals; Manuel Huerga, amb Salvador Puig Antich; Carme Forcadell, amb Martí Gasull; Josep i Lluís Fortuny, amb Esteve i Josep Fortuny; Oriol Junqueras amb Lluís Companys; Muriel Casals, amb Antonio Gutiérrez Díaz; Dolors Camats, amb Miquel Martí i Pol; Eduardo Reyes, amb Paco Candel; David Fernàndez, amb Guillem Agulló; Joan Lluís Bozzo, amb Carles Sabater; Anna Sallés, amb Manuel Vázquez Montalbán; Mercè Pons, amb Mercè Rodoreda; Toni Comín, amb Alfons C. Comín; Josep Rull, amb Francesc Macià; Lluís Gavaldà, amb Marc Grau; Antoni Font, amb Carrasco i Formiguera; i Oriol Broggi, amb Moisès Broggi. 

L'èxit del vídeo ha estat meteòric, i en poc més de set hores ha acumulat més de 85.000 visualitzacions.