Les cançons d’Ovidi Montllor, al Micalet

  • Artur Gaya hi porta l'espectacle 'Gràcies, Ovidi', amb Kike Pellicer i Paco Prieto

VilaWeb
Redacció
31.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Les cançons de l’Ovidi són més necessàries que mai’. Amb aquesta premissa, Arturo Gaya (Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries), juntament amb Kike Pellicer (contrabaix) i Paco Prieto (guitarra) van emprendre l’aventura de retre homenatge a Ovidi Montllor des de l’escenari. Fa tres anys que recorren els Països Catalans amb l’espectacle ‘Gràcies, Ovidi’, que avui porten al teatre Micalet de València. 

És una proposta musical i recitada amb què volen fer conèixer el músic i repassar un repertori que consideren totalment vigent. ‘Cantem l’Ovidi perquè necessitem poesia. Amb humilitat, amb ironia i amb una petita mescla de mala llet i tendresa. Així ho hem après i així ho volem transmetre’, diuen.

En l’espectacle, s’hi interpreten les peces del disc ‘Gràcies, Ovidi’, que van enregistrar amb tot de col·laboradors de primer ordre, com ara Toti Soler, Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Miquel Gil. Cançons que han quedat a la retina de tanta gent com ara ‘Vinyes verdes vora el mar’, ‘M’aclame a tu’, ‘La samarreta’, ‘La cançó de les balances’, ‘Perquè vull’, ‘La fera ferotge’, ‘Homenatge a Teresa’ o ‘Les meves vacances’. A més, n’interpreten també dues cançons inèdites, que Ovidi Montllor no va arribar a enregistrar en l’àlbum inacabat ‘Verí good’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any