El món de l’empresa empeny cap a l’autodeterminació de Catalunya

  • El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya s'estrena avui amb un acte amb Germà Bel i Antoni Castells

VilaWeb
Redacció
22.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya ha convocat el món empresarial i econòmic a un acte en suport de la consulta sobre la independència avui (19.00) a l’Auditori de Barcelona. L’esdeveniment vol mostrar la confiança de l’empresariat català en el potencial econòmic de Catalunya i donar suport a les institucions del país en el procés de l’exercici del dret de decidir. ‘No ens han de fer por els pròxims reptes que afronta el país. Els centenars de milers de ciutadans que formem el món de l’empresa de Catalunya estarem al costat de la societat en les decisions que prengui sobre el futur del país’, va declarar el president de l’Associació Catalana de Professionals (ACP), David Poudevida, en la presentació de la iniciativa.

L’acte s’estructurarà en tres parts. La primera, que serà protagonitzada per Antoni Castells i Germà Bel, mostrarà la confiança en el futur econòmic i empresarial del país, i en les oportunitats de creixement que té Catalunya. La segona, presentarà sis casos d’èxit que exemplificaran el dinamisme empresarial català, explicats pels seus protagonistes. I la cloenda refermarà el missatge ‘que fan seu milers d’empresaris i professionals que, decideixi el que decideixi la nostra societat a les urnes, el món de l’economia i l’empresa catalana li farà costat’. Aquesta última part de l’acte anirà a càrrec dels presidents de l’AGE i l’ADEG, Maria Rosa Agustí i Jordi Solé Tuyà, i tancarà l’acte el portaveu del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, David Poudevida.

Membres de les direccions de PIMEC, CECOT, les Cambres de Comerç i FEMCAT, entre més organitzacions i entitats empresarials i econòmiques de tot el país, amb alguna de vinculada a la patronal Foment, seran presents a l’acte, juntament amb una nodrida representació del món acadèmic de l’economia i l’empresa, per reivindicar el paper de l’empresa catalana i refermar el compromís amb el país.

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, que es va presentar el 2 d’octubre a la sala d’actes de la Borsa de Barcelona, és format per empresaris, emprenedors i professionals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any