Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  28.08.2014  06:00

Hamburgueses mini de pollastre amb alvocat

Del llibre 'Pica-pica. 15 menús per menjar amb els dits' (Cossetània), de Toni Monné

Men?ame
 

Ingredients:

450 g de pit de pollastre

8 panets petits 

1 bola de formatge mozzarella

4 cullerades de salsa Cèsar

2 cullerades de pa ratllat

1 ceba 

1 ou

1 branqueta de julivert

1 gra d'all

1 alvocat

¼ de culleradeta de comí

¼ de culleradeta de pebre vermell de la Vera

el suc d'una llimona

fulles de ruca

oli d'oliva

pebre

sal

Elaboració:

1. Piqueu el pit de pollastre a la picadora. Peleu i piqueu també la ceba i el gra d'all, per separat. Renteu el julivert i piqueu-lo, i talleu la mozzarella a làmines ben fines. Peleu l'alvocat, talleu-lo també a làmines i ruixeu-les amb el suc del llimona. Escalfeu els panets al forn a 180 °C durant 3 minuts.

2. Escalfeu dues cullerades d'oli en una paella i ofegueu-hi la ceba picada a foc lent durant 8 minuts. Agregueu-hi l'all, coeu-ho 2 minuts més, salpebreu-ho i retireu-ho del foc.

3. En un recipient gran, barregeu el pit de pollastre picat amb la ceba, el julivert, l'ou batut i el pa rallat. Salpebreu i condimenteu la preparació amb el comí i el pebre de la Vera (reserveu-ne un polsim per afegir al final). Amb les mans humides, formeu vuit hamburgueses de mida una mica inferior a la dels panets.

4. Per tandes, fregiu les hamburguesetes a la paella amb dues cullerades d'oli durant 3 minuts per cada costat.

5. Poseu a cada panet una base d'alvocat i làmines de mozzarella a sobre; després, col·loqueu-hi una hamburguesa mini i més alvocat. Acabeu amb unes fulles de ruca, amaniu-ho amb salsa Cèsar i el xic de pebre de la Vera que havíeu reservat i tapeu els panets. Si voleu, podeu clavar-hi broquetes curtes per evitar que es desmuntin. Serviu les hamburguesetes de seguida.

Del llibre 'Pica-pica. 15 menús per menjar amb els dits' (Cossetània), de Toni Monné.