Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  03.07.2014  13:20

Autor/s: ACN

L'ANC es desmarca de l'informe sobre la flota naval

Argumenta que només és una proposta de la sectorial de Defensa en el debat sobre com ha de ser l'estat català

Men?ame
 

L'ANC s'ha desmarcat de l'informe sobre la flota naval que necessitaria una Catalunya independent realitzat per la seva sectorial de Defensa. En un comunicat, l'entitat ha subratllat que els seus posicionaments oficials només s'expressen en comunicats signats per l'assemblea general, el secretariat nacional i el comitè permanent. L'ANC ha aprofitat per defensar un 'procés pacífic, democràtic i no-violent' i ha argumentat que aquest informe és només una proposta emmarcada en el projecte 'El País que volem', un espai de debat en el qual tothom pot participar, de forma col·lectiva o individual, per defensar el seu model de com ha ser la futura Catalunya independent en tots els àmbits.

'El secretariat nacional vol informar que les opinions i els posicionaments oficials de l'ANC només s'expressen en els comunicats signats per l'assemblea general, pel secretariat nacional i el comitè permanent, representants de les decisions del conjunt dels socis de l'Assemblea', apunta l'entitat en un comunicat.

D'aquesta forma, es desmarca de l'informe de la sectorial de Defensa i el situa en el marc del projecte 'El País que volem', 'on hi caben totes les propostes de model d'estat respectuoses, pacífiques i democràtiques'.

L'ANC subratlla que és una entitat nascuda per empènyer cap a la independència 'per mitjans pacífics, no-violents i democràtics', i està formada per persones que pensen que és una oportunitat per 'construir un estat més just, més lliure i més democràtic'.

'Aquest és el projecte que ens uneix, i res no ens ha distreure del nostre objectiu', afegeix l'entitat, que crida a no caure en 'provocacions ni polèmiques estèrils'.