‘Llegir en valencià’ distribueix aquesta setmana ‘El Gatet d’Otos’, de Joan Olivares

  • La campanya de promoció de la lectura de Bromera se centra enguany en les llegendes valencianes

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.06.2014 - 11:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’any 2006, la Fundació Bromera va engegar la campanya ‘Llegir en valencià‘, consistent en l’edició de llibres que es poden adquirir a un euro cada dissabte i diumenge amb alguns diaris en paper. Enguany, la temàtica elegida per a les obres que formen part de la col·lecció fa referència a les llegendes situades en alguns dels paisatges emblemàtics del País Valencià, per això una dels llibres és  ‘El Gatet d’Otos’ de Joan Olivares, ambientada al Benicadell.

La novel·la que narra les aventures d’aquest bandoler es distribueix juntament amb els diaris Levante-EMV i Información aquest dissabte, i com la resta de llibres inclou una secció sobre les característiques del paisatge que fa d’escenari, un glossari amb el significat d’algunes paraules i recomanacions per a llegir més llibres dels autors de la campanya.

La col·lecció, iniciada la setmana passada amb ‘La cara del moro d’Alacant’ de Joaquim G. Caturla, la formen un total d’onze llibres. La resta d’autors són Raquel Ricart, Urbà Lozano, Isabel Canet, Maria Jesús Bolta, Anna Moner, Joan Andrés Sorribes, Josep Antoni Fluixà, Víctor Gómez Labrado i Isabel-Clara Simó.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any