Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  20.05.2014  13:33

Joventuts del PP ataquen una pancarta de suport a Jaume Sastre i l'insulten

Avui, tretzè dia de la vaga de fam

Men?ame
 

Fa tretze dies que Jaume Sastre va començar una vaga de fam per protestar contra la política educativa del govern balear i en defensa d'una educació digna, de qualitat i en català. Durant aquests dies ha rebut nombroses mostres de suport des de tots els punts del país. Però també algun atac. Tal com explica al seu bloc de +VilaWeb, membres de les Noves Generacions del PP van tallar ahir la pancarta que el col·lectiu Es Tallant de s'Arenal havia penjat al Pont dels Jueus en suport a la protesta de Sastre. 

Un d'ells va penjar-ne la imatge a Twitter, fent referència als comptes de la Vaga de Fam, des Tallant i del Diari de Balear, i amb el missatge 'Així és com cau la BROSSA'. 

'Els cadells del PP diuen en públic allò que Bauzá pensa i diu en privat: els docents som 'basura'. I com a 'brossa' ens han de llevar del mig i dur-nos a l'abocador de Son Reus. Per tant, com que en Bauzá no vol 'brossa' al Consolat de Mar, vet ací per què no vol rebre ni dialogar amb els representats de l'Assemblea de Docents, dels sindicats i de les associacions de pares i d'estudiants', escriu Sastre.