Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  15.05.2014  12:15

Alt risc d'incendi a Catalunya Nord

La forta tramuntana que continua bufant i la sequera fan que el risc d'incendi sigui elevat a Catalunya Nord. La prefectura lcrida a la vigilància i la responsabilitat ...>>
Dj. 15 de maig del 2014

Men?ame
 

La tramuntana fa uns dies que bufa, feble, moderada o forta, de valent a casa nostra, i sembla que encara ho farà durant uns dies. Això acompanyat a la sequera que patim fa que el risc d'incendi sigui molt elevat. per això la prefectura ha fet un comunicat on crida ser vigilants i responsables per evitar que hi hagi incendis com els que s'han desenvolupat als departaments del Gard i l'Hérault a principis d'aquesta setmana.

Demana no llençar burilles de cigarrets a la carretera, sota pena de sancions penals, no fer cap crema de vegetació o estassada per foc a l'aire lliure, i no fer foc en la naturalesa fora dels llocs condicionats a aquest efecte. 

Per més seguretat, podeu consultar el mapa departamental de risc d'incendis, des d'aquí.  Recordeu que si trobeu un incendi, teniu que trucar als bombers als tel. 18 o 112, donant les coordenades o la localització exactes d'aquest incendi.