L’ANC es dirigeix als indecisos amb la campanya ‘Estem preparats’

  • La campanya vol exposar arguments que demostren que Catalunya està preparada per a ser independent · Imma Tubella, Pere Joan Cardona, Manel Esteller, Ramon Folch, Clara Ponsatí, Marta Espasa i Cristina Sànchez posen cara a la campanya

VilaWeb
Redacció
06.05.2014 - 11:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha posat en marxa la campanya ‘Estem preparats’ amb la finalitat d’ampliar la majoria social per la independència. Dins el projecte ‘El país de tots’, la campanya oferirà tot d’arguments per a demostrar que Catalunya és viable i també ‘una oportunitat única per construir un país més just i més pròsper’. La campanya constarà de set eixos temàtics amb què vol demostrar que el país estar preparat per ser independent, per ser el proper estat d’Europa, per pagar pensions i subsidis, per compartir nacionalitats, per fer una regeneració política, per fer un estat econòmicament viable, i per construir el país de tots. 

L’objectiu és arribar als indecisos, als qui encara no saben què votaran el 9 de novembre a la consulta sobre la independència de Catalunya. Per això l’ANC diu que augmentarà els esforços en l’àrea metropolitana de Barcelona i de Tarragona, on hi ha més gruix d’indecisos. 

Set investigadors, doctors i catedràtics posen cara a la campanya ‘com a mostra de la qualitat i el potencial que té Catalunya, fet que demostra que el país està preparat per a un repte de la magnitud que planteja’, diu l’ANC. Són Pere Joan Cardona, investigador biomèdic i coinventor de la vacuna RUTI de la tuberculosi; Manel Esteller, Director del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL); Ramon Folch, Doctor en Biologia i exsecretari general del Comitè Espanyol del Programa MaB/UNESCO; Imma Tubella, Catedràtica de Comunicació per la UOC i doctora en Ciències Socials; Clara Ponsatí, Doctora en Economia per la Universitat de Minnesota; Marta Espasa, Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials i professora d’Hisenda Pública a la UB; i Cristina Sànchez, Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia i professora titular a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any