Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  30.04.2014  10:02

González de Rivera: 'Els jutges només han de demanar permís al CGPJ si fan alguna altra feina retribuïda'

El jutge considera que la investigació del CGPJ al jutge Vidal acabarà arxivada

Men?ame
 

La investigació oberta pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ) al jutge Santiago Vidal  'ha d'acabar en no res'. Amb aquesta claredat n'ha parlat al Matí de Catalunya Ràdio el jutge Xavier González de Rivera, portaveu del grup de jutges que van signar un manifest a favor del dret de decidir. Segons ell, els jutges només han de demanar permís al CGPJ si fan cap feina retribuïda o d'assessorament al marge de la seva funció. I per això, ha dit, la investigació del CGPJ se centra a esbrinar si la redacció de l'esborrany de la constitució catalana és un encàrrec d'algú, cosa que Vidal ha negat rotundament. Escolteu ací l'entrevista a González de Rivera, íntegra:

Per tot plegat, González de Rivera considera que la investigació ha d'acabar arxivant-se: 'Si no ha rebut cap encàrrec, no ha incorregut en cap irresponsabilitat, en absolut.' També ha dit que no recorda cap precedent d'investigació semblant per part del CGPJ, per exemple als jutges que han fet informes per a la FAES.