CataloniaVotes.eu, en anglès, francès i alemany i amb comptador cap a la consulta

  • Diplocat posa en marxa una web per a explicar el procés a l'estranger

VilaWeb
Redacció
21.04.2014 - 23:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir, faltant 201 dies per al 9 de novembre, es va posar en marxa CataloniaVotes.eu, una web creada pel Diplocat per a explicar a l’estranger, en anglès, francès i alemany el procés cap a la consulta. La precisió sobre el dia deriva del fet que la web incorpora un comptador precís fins les nou del matí del 9 de novembre. La web inclou abundant documentació i tot de vídeos explicatius del procés i amb adhesions de personalitats. Entre ells un del president de la Generalitat mateix.

Entre els polítics que hi parlen, gairebé tots ells en anglès, hi ha també Jordi Turull, Oriol Junqueras, Dolors Camats, Francesc Gambús, David Companyon i Quim Arrufat.

També hi intervenen Andreu Mas-Colell, Josep Maria Àlvarez, Joan Carles Gallego i personalitats com Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Jordi Armadans, Muriel Casals, Jordi Giró o Àngels Guiteras.

La web incorpora també arguments en favor de la consulta aportat per personalitats internacionals i abundant documentació tant sobre el procés català com sobre els precedents en altres països. 

Fa uns dies van aparèixer diverses pancartes amb l’adreça de la web, entre les quals una a Plaça Catalunya. La pàgina ha estat creada per Diplocat, el Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya, institució creada el novembre de l’any 2012 com un consorci públic-privat que té per objectiu explicar Catalunya al món i incidir en l’opinió pública internacional per tal de millorar la imatge i el prestigi del país a l’exterior, tot creant vincles i relacions de confiança amb ciutadans i institucions d’altres països.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any