Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  01.04.2014  00:00

La periodista Esther Vivas obrirà els actes de la Fira per la Solidaritat d'Ontinyent

Enguany l'organitzen conjuntament el Consell de Benestar Social i el de Cooperació

Men?ame
 

El 10 de maig és la data triada per a la celebració de la sisena edició de la Fira per la Solidaritat d'Ontinyent, que com és habitual s'instal·larà a la plaça de Sant Domingo, on s'hi podran visitar les parades de les entitats socials que s'hi hauran inscrit. El termini per a fer-ho acaba el 9 d'abril. A més, s'hi han programat contacontes, una gymkhana i l'actuació musical d'un grup sahrauí vingut expressament. Com l'any passat, la fira es fa coincidir amb la cloenda de la Setmana Mundial per l'Educació.

Prèviament, però també dins la programació de la fira, la periodista Esther Vivas farà la xarrada 'Què amaga el sistema alimentari actual?', dimecres 7 de maig al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, a les 19.30.

Per primera vegada des que es celebra aquesta Fira per la Solidaritat, el Consell de Benestar Social i el de Cooperació s'encarreguen conjuntament d'organitzar-lo.

Vídeo: 5a edició de la Fira per la Solidaritat d'Ontinyent