Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  27.03.2014  06:00

Barcelona estrena el tercer 'FabCafe' del món

És un bar on els clients poden experimentar amb eines de fabricació digital

Men?ame
 

Mig bar-cafè, mig laboratori digital. Així es defineix el concepte de FabCafe. Com el nom indica, qui s'hi arribi podrà tallar materials amb làser o imprimir objectes en 3D mentre es prengui un cafè. Fins ara hi havia dues cafeteries d'aquesta mena, a Tòquio (Japó) i Taipei (Taiwan), i des d'avui els barcelonins també poden accedir al 'món de les eines de fabricació digital, introduïdes en un entorn del dia a dia com un bar-cafè'.

La porta del FabCafe Barcelona és oberta a qualsevol que vulgui experimentar i unir-se al lema 'What do you fab?' Hi ha una campanya de microfinançament per a col·laborar econòmicament en aquest projecte de 'pastissos, cafès i maquinària intel·ligent'.

El FabCafe barceloní és a la seu de Makers of Barcelona (MOB), un espai de treball compartit al cor de l'Eixample. Cecilia Tham, una de les impulsores, va passar pel programa l'Internauta el 28 de juny de l'any passat.