Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  17.03.2014  19:50

Empresaris sobiranistes

Fa pocs dies, del president del Centre Català de Negocis, Albert Pont, visità Mallorca

Men?ame
 

Fa cinc anys, l'Obra Cultural Balear encetà una tasca de connexió entre petits, mitjans i grans empresaris, amb l'objectiu de crear un grup de treball que aplegui tota aquella gent relacionada amb el món de l'empresa que estigui compromesa amb la Llengua, la Cultura i el País. La resposta ha estat sorprenentment bona i s'ha aconseguit comprometre a gairebé 200 persones del món empresarial mallorquí.

Enguany, seguint la tasca feta per l'OCB, el Grup Blanquerna, think tank sobiranista, ha proposat a alguns d'aquests empresaris que facin una passa més i s'autoorganitzin per proposar el debat a l'entorn de la necessitat de que l'empresariat mallorquí, més enllà de les cinc o sis grans empreses turístiques, ha de menester un estat que defensi els seus interessos, cosa que no fa l'estat espanyol.

En aquest sentit, la visita a Mallorca, fa pocs dies, del president del Centre Català de Negocis, Albert Pont, va servir com a esperó perquè un grup d'empresaris es posassin a fer feina en la línia de creació d'un espai empresarial sobiranista.

La intenció d'aquest grup impulsor és fer arribar el convit i les seves reflexions a tot l'empresariat de les Balears.